stopczyk80 Napisano 25 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2024 Cześć Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość podłączenia dwóch niezależnych wzmacniaczy pod jeden streamer? Posiadam zestaw Audiolab 7000a + 7000N, który obsługuje mi pięknie salon, ale mam też łazienkę w której zamontowałem głośnik instalacyjny stereo z myślą, żeby podłączyć go pod jakiś mini wzmacniacz np: Fosi Audio TB10D. Czy jest szansa żeby Streamer Audiolab 7000N obsłużył również ten mini wzmacniacz? Zdaję sobie sprawę, że mało prawdopodobne jest żeby dwa zestawy działały jednocześnie (niezależnie), ale czy mogą działać zamiennie; albo słucham w salonie, albo w łazience. Mam nadzieję, że opisałem to dosyć zrozumiale Będę wdzięczny za podpowiedzi. Pozdrawiam Tomek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2024 Moga działać jednocześnie i mogą zmiennie. Po prostu jeden gasisz włączasz drugi. Ale musi to być połączenie kablowe. Wiec: 1.rozdzielacz RCA 2. Do jednego cyfrowo do drugiego analogowo 3. Na odwrót powyższego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts