Mikael Napisano 2 maja Udostępnij Napisano 2 maja Cześć! Niestety, jednak mój salon nie nadaje się do sensownych zestawów audio - kolumny się duszą, brakuje im przestrzeni wokół. Dlatego zestaw leci na sprzedaż, a ja będę musiał się zadowolić słuchawkami. 1) Cyrus One - stan bdb, możliwe delikatne ryski, technicznie wzorcowy - kupiony w polskim sklepie, bez gwarancji, są pudła, faktura i dokumenty [1800 zł] 2) Elac Carina FS247.4 - stan bdb, na zdjęciu zaznaczone delikatne przetarcie na jednej kolumnie, przywiezione z Berlina od kumpla, brak papierów i pudełek [4500 zł] Za całość: 6000 zł Odbiór osobisty we Wrocławiu. Mogę dowieźć w promieniu około 100 km za zwrot kosztów paliwa. Zapraszam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej H Napisano 4 maja Udostępnij Napisano 4 maja Cześć. Kupię wzmacniacz jeżeli w grę wchodzi wysyłka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts