szekuu Napisano 20 maja Udostępnij Napisano 20 maja hej! dzisiaj przyszla mi paczka, z kasetą zespolu roze europy, otworzylem i ku mojemu zdziwieniu kaseta jak na aukcji wygladala pieknie tak tutaj wyglada tragicznie :/ tasma jest wygieta z dwoch stron rolek i nie do konca wiem co z tym zrobic, przed chwila napisalem o zwrot srodkow, moze sie uda haha. Z gory dzieki za pomoc <3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 20 maja Udostępnij Napisano 20 maja Możesz wrzucić zdjęcia? Prawdopodobnie wystarczy przewinąć taśmę ręcznie za pomocą ołówka. Najpierw w jedną stronę a następnie w drugą starając się prostować taśmę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja W sensie jest pofalowana? Wrzuć fotkę. Obawiam się że nie wiele z tym zrobisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts