norbertlimp Napisano 13 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2009 Witam, wlaśnie noszę się z zamiarem kupna urzywanych kolumn podstawkowych. Mam duży problem, ponieważ zastanawiam sie nad kilkoma modelami. Po kilku dniach spędzonych w sieci mój wybór ogranicza sie pomiędzy mission 700 (nie tych nowych, chodzi o starszą wersję 6 ohm) a canton fonum 300. Zastanawiają mnie jeszcze jamo cornet 30III. Czy ktoś z was drodzy forumowicze może coś mi o tych kilumienkach powiedzieć, które są warte zachodu. Ewentualnie inne propozycje do 300 zł za parkę. Mój sprzęt to Pioneer 676, z odtwazaczem DVD LG, oraz notebookiem. Salon 20m2, muzyka różna. Pozdrawiam Busiek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 14 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2009 I Mission i Canton są ciekawymi kolumnami.Szkoda że nie masz ich jak posłuchać. :cry:Ja bym wybrał Cantona ale nie jest to poparte odsłuchami tych konkretnie modeli ale odsłuchami innych kolumn wymienionych firm.Brzmienie Cantona wydawało mi się zawsze żywsze .Ten model ma akurat miękkie kopułki wysoko tonowe więc nie powinien występować zdarzający się u Cantona lekki nadmiar tonów wysokich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts