Tomasz Olchowik Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Czołem, Na sprzedaż mam Amplituner Onkyo TX-8250 w kolorze srebrnym - cena 1400 zł Oraz Kolumny Polk T50 w kolorze czarnym - cena - 450 zł. Sprzęt w pełni sprawny, używany około 6 lat. Sprzęt najlepiej do odbioru osobistego w Krakowie. Jeżeli ktoś jest w stanie zorganizować kuriera/transport to nie ma problemu bo mam do sprzętu kartony. Sprzęt mogę też podrzucić na trasie Kraków - Białystok lub Kraków - Nowy Sącz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Olchowik Napisano 10 czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca Kolumny sprzedane zostaje amplituner Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Olchowik Napisano 17 czerwca Autor Udostępnij Napisano 17 czerwca Onkyo wrzucony na OLX https://www.olx.pl/d/oferta/onkyo-tx-8250-amplituner-CID99-ID10DhbG.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Olchowik Napisano 2 lipca Autor Udostępnij Napisano 2 lipca Onkyo nowa cena 1300 PLN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts