SIEKSA Napisano 19 czerwca Udostępnij Napisano 19 czerwca (edytowany) Witam ,mam problem . Nie działają mi głośniki w Tv marki Lg , chciałbym aby dzwięk był odtwarzany przez kino domowe sony ale tam mam tylko dwa gniazd avi i hdmi . Jaki potrzebowałbym konwerter aby przeniesc dzwiek z tv na kino domowe ? Które gnaizdo odpowiada tu za dzwięk ? Edytowano 19 czerwca przez SIEKSA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 19 czerwca Udostępnij Napisano 19 czerwca uzyj gniazda optical digital i przestaw na PCM lub auto w menu TV wstaw rowniez zdjecie panelu gniazd kina domowego SONY bo nie moge w pelni potwierdzic konfig Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 czerwca Udostępnij Napisano 20 czerwca Optyczne. Czy to kino Sony ma wejscie optyczne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SIEKSA Napisano 20 czerwca Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca Wstawie na czasie zdjęcie ale z tego co ja widzę ma tylko AVI i HDMI... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca HDMI to ma wyjscie zapewne. Ale czy ma jakieś wejscie? Co to za model? Sumbol? Albo daj zdjęcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts