Piotr Sonido Napisano 16 sierpnia Udostępnij Napisano 16 sierpnia Dnia 8.08.2024 o 10:28, Robert Kalifornia napisał: Ja używam ifi stream wraz irdac'kiem. Gra to fajnie, z tym że ten stream to opcja dla zahartowanych w bojach twardzieli HAHAA Zgadza się Dla tych co sięnie poddają łagodnie mówiąc. Dnia 9.08.2024 o 10:21, S.N.A.F.U. napisał: Takie pytanie do użytkowników Sotm. Użądzenie nie ma włącznika więc zakładam że może pracować w trybie ciągłym 24/7 czy się mylę? Czy takie traktowanie sprzętu nie doprowadzi do przegrzania, uszkodzenia. Dzięki Nie. Chord Qutest też chodzi cały czas. Ja swojego używałem chyba z 1,5 roku. Nie był nigdy wyłączony. Maliny też nie gasiłem bardzo długo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grishaq1986 Napisano 17 sierpnia Udostępnij Napisano 17 sierpnia Dla mnie aplikacja do IFI Zen Stream to był szczyt masochizmu. Poddałem się po kilku dniach. Co do zasilania ja do DAC-a i streamera zakupiłem gniazdko wifi: https://tiny.pl/d2tnr Bardzo polecam. Wygodna obsługa z aplikacji na telefon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts