Kamil Belesa Napisano 1 sierpnia Udostępnij Napisano 1 sierpnia CENA: 3000 PLN Sprzedam w bdb stanie kolumny kef r300 (poza tym, że z tyłu na rogu jest nie wielki uszczerbek który nie rzuca się w oczy) wraz z maskownicami (maskownice były tylko pare min potem schowałem spowrotem więc są jak nowe) i zatyczkami do bass reflexów. Oczywiście mogę dorzucić stojaki które są na zdjęciu. Jest możliwość sprawdzenia oraz odsłuchu. Odbiór osobisty we Wrocławiu lub mogę podrzucić do 50 km. Czasem jeżdżę do Zabrza więc tam w okolicach też można odebrać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Belesa Napisano 2 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 2 sierpnia Dnia 1.08.2024 o 19:30, Kamil Belesa napisał: CENA: 3000 PLN Sprzedam w bdb stanie kolumny kef r300 (poza tym, że z tyłu na rogu jest nie wielki uszczerbek który nie rzuca się w oczy) wraz z maskownicami (maskownice były tylko pare min potem schowałem spowrotem więc są jak nowe) i zatyczkami do bass reflexów. Oczywiście mogę dorzucić stojaki które są na zdjęciu. Jest możliwość sprawdzenia oraz odsłuchu. Odbiór osobisty we Wrocławiu lub mogę podrzucić do 50 km. Czasem jeżdżę do Zabrza więc tam w okolicach też można odebrać. Przesyłam zdjęcie uszczerbku. Możliwa wysyłka za pobraniem dla odważnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts