maciejd Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września Chciałbym zapytać kogoś kto poleci jakieś głośniki do komputera do 250/ 300 zł. Na codzien potrzebne są mi one do oglądania YouTube no i do słuchania głośno muzyki. Słucham Rapu i popu. No i kolejne pytanie czy 2.1 czy 2.0. Dzięki za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanSioś Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września 1 godzinę temu, maciejd napisał: Chciałbym zapytać kogoś kto poleci jakieś głośniki do komputera do 250/ 300 zł. Na codzien potrzebne są mi one do oglądania YouTube no i do słuchania głośno muzyki. Słucham Rapu i popu. No i kolejne pytanie czy 2.1 czy 2.0. Dzięki za odpowiedź Sven MS 2050.W MEx. Ok. 300 zł. Ja to mam już kilka lat. Jeżdżą że mną. Naprawdę ok. Poczytaj opinię MEx. 1 godzinę temu, maciejd napisał: Chciałbym zapytać kogoś kto poleci jakieś głośniki do komputera do 250/ 300 zł. Na codzien potrzebne są mi one do oglądania YouTube no i do słuchania głośno muzyki. Słucham Rapu i popu. No i kolejne pytanie czy 2.1 czy 2.0. Dzięki za odpowiedź Teraz sprawdziłem. 343 zł. Ale naprawdę są godne sprawdzenia. Możesz być zaskoczony, jak to gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts