Skiba Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września Cześć, mam pytanie ponieważ mam Głośniki Genius SW-HF 5.1 6000 v2 i chce je podłączyć pod karte dźwiękową w komputerze (creative sound blaster z se) i pytanie moje brzmi jakie kable/przejściówki muszę kupić aby to działało i dodatkowy mój wymóg to że kable muszą mieć minimum 12m. Z góry dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marqs Napisano 9 września Udostępnij Napisano 9 września Z tego co widać po złączach w głośnikach masz tylko wejścia RCA, karta ma "jack" , optyk. Czyli najprościej coś takiego: Nie wiem jednak jak to zagra. Nie znam sprzętu co masz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba Napisano 9 września Autor Udostępnij Napisano 9 września 1 godzinę temu, Marqs napisał: Z tego co widać po złączach w głośnikach masz tylko wejścia RCA, karta ma "jack" , optyk. Czyli najprościej coś takiego: Nie wiem jednak jak to zagra. Nie znam sprzętu co masz. Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts