Mateusz W Napisano Poniedziałek o 13:59 Autor Napisano Poniedziałek o 13:59 Nie było najmniejszych szans na 2 subwoofery. Przy salonie 24m2 gdzie trzeba mieć przestrzeń do normalnego funkcjonowania nie za bardzo jest jak poszaleć. Niemniej dzięki za podpowiedzi i opinie. Finalnie skończyło się na Arcam AVR 11 , SVS SB2000Pro, + wspomniane wcześniej Focal Aria 926, Aria CC900 i Flax Dome. Jak dla mnie jest super. Założenie było takie , żeby docelowo było kino które w stereo nie gra gorzej od Yamahy R-N803D którą miałem wcześniej. To się udało. Słuchaniem muzyki to przyjemność, a do tego są efekty w kinie. Natomiast działanie softu Arcama i aplikacji Music Life to jest jednak jakiś żart za taką kasę... Delikatnie mówiąc - to wymaga przyzwyczajenia. Gdzieś na necie widziałem info że teraz jest o niebo lepiej w stosunku do starszych Arcamów. Aż boję się myśleć jak to wtedy wyglądało 😅 2 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts