Tomek Szymański Napisano 18 września Udostępnij Napisano 18 września Witam, czy ktoś wie jak skonfigurować połączenie sieciowe tak aby komputer widział streamer jako dysk sieciowy? Żeby można było w prosty sposób przesyłać do niego muzykę. W urządzeniu zainstalowalem oczywiście dysk wewnętrzny. Wszelkie próby wypisywania adresu urządzenia kończą się niepowodzeniem. Będę wdzięczny za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 19 września Udostępnij Napisano 19 września Cześc Tomek, tutaj masz instrukcję po angielsku: https://www.eversolo.com/Support/support_guide/guide_target/OVGLKaSroHjeq7k9e[ld]3ulg%3D%3D.html Jeżeli wybierasz transfer metodą 1 to na końcu adresu IP twojego Eversolo musisz wpisać port, przykład poniżej. Nie mam urządzenia , znalazłem to w instrukcji więc nie wiem jak aktualne są te grafiki , ale raczej niedużo się zmieniło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts