Oli Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września Witam! Chciałabym się poradzić kogoś bardziej zorientowanego ode mnie w kwestii wyboru kolumn i potrzebnego do nich sprzętu do niedużego salonu. Zależy mi na przyjemnym, czystym brzmieniu. Docelowo chciałabym podłączyć do nich TV i gramofon. W grę wchodzi sprzęt nowy jak i używany, może nawet do tego drugiego skłaniam się bardziej. Budżet jaki chciałabym przeznaczyć to około 5 tyś. Pozdrawiam :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yayayaya Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września 3 godziny temu, Oli napisał: Witam! Chciałabym się poradzić kogoś bardziej zorientowanego ode mnie w kwestii wyboru kolumn i potrzebnego do nich sprzętu do niedużego salonu. Zależy mi na przyjemnym, czystym brzmieniu. Docelowo chciałabym podłączyć do nich TV i gramofon. W grę wchodzi sprzęt nowy jak i używany, może nawet do tego drugiego skłaniam się bardziej. Budżet jaki chciałabym przeznaczyć to około 5 tyś. Pozdrawiam Napisz jakie masz pomieszczenie preferencje muzyczne jakie doświadczenie ze sprzetem hifi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września To chyba nie temat do "Audiofile dyskutują". Poza tym, za malo danych. To ma byc tylko stereo, tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oli Napisano 21 września Autor Udostępnij Napisano 21 września 1 godzinę temu, no_i_fajnie napisał: To chyba nie temat do "Audiofile dyskutują". Poza tym, za malo danych. To ma byc tylko stereo, tak? Sorki, nie wiedziałam jaki temat będzie odpowiedni. Co w takim razie powinnam dodać? Tak, stereo. 1 godzinę temu, yayayaya napisał: Napisz jakie masz pomieszczenie preferencje muzyczne jakie doświadczenie ze sprzetem hifi. 2 godziny temu, yayayaya napisał: Napisz jakie masz pomieszczenie preferencje muzyczne jakie doświadczenie ze sprzetem hifi. Niewytłumiony salon w bloku 20m2, głównie jazz, rock, elektronika. doświadczenie niewielkie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts