Skocz do zawartości

Jaki streamer dopasowany poziomem do reszty

Recommended Posts

Napisano

“Jeszcze dorzuce pytanie.Na ile XMC-2 bedzie wplywac na dzwiek jesli uzyje stramer z wbudowanym dac’iem lub streamer bez dac’a/transport plus zewnetrzny dac?

Tego nie rozumiem.

Dla wzmacniacza to bez znaczenia. Bo przed nm pracuje to samo tylko albo w jednym urządzeniu albo w dwóch. To od ciebie zalezy które wolisz dzwiekowo lub funkcyjnie”

Chodzi mi o to czy moj procesor dzwieku czyli XMC-2 jak mam zewnetrzny DAC i podaje mu juz sygnal analogowy czy w jakikolwiek sposob wplywa na dzwiek czy poprostu staje sie 100% neutralny tak jak by go nie bylo wcale.

Co do Richer to oni nie wypozyczaja na testy, przynajmniej tu gdzie ja mieszkam.Natomiast mozna zakupic w sklepie stacjonarnym-nie musisz na necie- i oddac do 28 dni bez zadnej walki, po prostu nie spodobal sie to oddajesz, ja tak gramofon oddalem a potem kupilem inny.Jak kupowalem projektor to pytalem czy mozna demo u nich, to nie.Wez i jak nie podejdzie przywiez i kase oddamy nie zadajac pytan.Nie wiem jak wyglada to wypozyczanie w Polsce, moze mnie ktos oswiecic?Dzieki.