Wlod Napisano 24 września Udostępnij Napisano 24 września Witam, z pozoru prostackie, ale nie takie proste pytanie: dla Żony szukam zwykłego odtwarzacza CD z radiem do kuchni; istotny warunek: musi mieć możliwość wstrzymania (PAUSE) odtwarzania CD (np. kiedy wchodzę do kuchni) i wygaszenia wszystkich funkcji, z opcją późniejszego wzbudzenia odtwarzania CD (kiedy z kuchni wychodzę)... Jak do tej pory nie znalazłem takiego; np Sony cały czas obraca płytą w funkcji PAUSE. Z góry dziękuję za sugestie na priv. : pawlowsw@gmaiil.com Pozdrawiam, Wlod Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 24 września Udostępnij Napisano 24 września 50 minut temu, Wlod napisał: warunek: musi mieć możliwość wstrzymania (PAUSE) odtwarzania CD (np. kiedy wchodzę do kuchni) i wygaszenia wszystkich funkcji, z opcją późniejszego wzbudzenia odtwarzania CD (kiedy z kuchni wychodzę)... Ale to znaczy że ma mieć czujnik ruchu który wyłącza i włącza skalibrowany na Twoją osobę? 😃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 września Udostępnij Napisano 25 września żona nie może słuchać kiedy jesteś w kuchni? Ja się trochę wystraszyłem czytając tego posta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts