maciek72 Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Szukam informacji , jakie głośniki LCR dobrze zgrywają się z Denon AVC 8500 , 6700 , 6800 ? Potrzebuję 3 sztuki wiszące na ścianie Czarne , bo tylko czarne grają 😀 Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Jaka kwota? Dali? A może zamiast LCR to On-Wall Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 8 października Autor Udostępnij Napisano 8 października Max za 3 sztuki 5k Wolałbym taniej , bo to tylko FAN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października (edytowany) Hm Ciężko będzie coś wybrać, na rynku jest coraz to więcej modeli kolumn In Wall ale ceny też są nie małe jeżeli bierzesz pod uwagę jakość prezentacji brzmienia Edytowano 8 października przez amatorkina Literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 8 października Autor Udostępnij Napisano 8 października A , jak spisują się Twoje nowe Canton 15 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Jeszcze ich nie kupiłem, czekam na wypłatę która będzie na dniach... Z tego co czytałem to te Cantony grają jaśniej niż Dali ale ciemniej niż B&W. Jestem umówiony na odsłuch tych Cantonów w bezpośrednim porównaniu z B&W 602 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 8 października Autor Udostępnij Napisano 8 października To , czekam na Twoją reckę Miłego dnia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Chyba się nie doczekasz. A po co ci taki wysoki model amplitunera na tańsze kolumny? nie lepiej odwrotnie? I wtedy https://www.q21.pl/monitor-audio-gold-on-wall-6g-czarny.html https://projektorhd.pl/rubicon-lcr-dali-nascienna-kolumna-4-kolory https://www.klipsch.pl/p484,klipsch-rp-640d-czarny.html a jak jednak się upierasz no to Heco ambient Klipsch ale modele 140d moze 240d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 12 października Autor Udostępnij Napisano 12 października Denona mam , może kiedy się sprzeda . W przyszłym roku planuje sprzedaż domu . Ma być tylko zabawa. , porównanie . Chciałbym zmieścić się w 3k za 3 sztuki Sam jeszcze nie wiem , czy będę kontynuował przygodę z 13.2 , 15.2 Czasami lecę na 2.1 , 2.2 Oppo 203 , końcówka mocy , Mission 700 i Tannoy TS 2.8 lub SVS SB 2000 x 2 . Chętnie przytulę Whatfadale Evo 4.2 lub Dali Menuet. Także dla zabawy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts