zubra Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października (edytowany) Witam. Potrzebuję słuchawek do pracy, gier oraz słuchania muzyki. Dotychczas, przez ponad 15 lat używałem (i dalej używam) tych https://www.x-kom.pl/p/78618-sluchawki-przewodowe-plantronics-gamecom-380-z-mikrofonem.html Niestety widać po nich, że już się zużyły i chciałbym coś nowego bo ten model wycofano z produkcji. Zależy mi na tym, aby: były na kablu analogowym miały mikrofon na pałąku były wokółuszne nie uciskały w głowę (potrafię nawet 8h dziennie w nich przesiedzieć) Mogę zapłacić za nie dużo więcej. W internecie natknąłem się na: Beyerdynamic MMX 300 EPOS I SENNHEISER GSP 302 ale niestety znalazłem na ich temat opinie, że cisną w głowę jak imadło... Wydaje mi się, że to przez to, aby mocno tłumić zewnętrzne odgłosy ale nie zależy mi aż tak bardzo na tym Z góry dziękuję za pomoc! Edytowano 8 października przez zubra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października 5 godzin temu, zubra napisał: Witam. Potrzebuję słuchawek do pracy, gier oraz słuchania muzyki. Dotychczas, przez ponad 15 lat używałem (i dalej używam) tych https://www.x-kom.pl/p/78618-sluchawki-przewodowe-plantronics-gamecom-380-z-mikrofonem.html Niestety widać po nich, że już się zużyły i chciałbym coś nowego bo ten model wycofano z produkcji. Zależy mi na tym, aby: były na kablu analogowym miały mikrofon na pałąku były wokółuszne nie uciskały w głowę (potrafię nawet 8h dziennie w nich przesiedzieć) Mogę zapłacić za nie dużo więcej. W internecie natknąłem się na: Beyerdynamic MMX 300 EPOS I SENNHEISER GSP 302 ale niestety znalazłem na ich temat opinie, że cisną w głowę jak imadło... Wydaje mi się, że to przez to, aby mocno tłumić zewnętrzne odgłosy ale nie zależy mi aż tak bardzo na tym Z góry dziękuję za pomoc! Cześć Żeby to wszystko połączyć i uzyskać dobry poziom, to naszym zdaniem niżej niż AUDEZE MAXWELL zejść nie można: https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-gamingowe/maxwell-playstation.html Zachęcamy do odsłuchu przed zakupem, aby przekonać się jak te słuchawki zdominowały rynek w tym sektorze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zubra Napisano 8 października Autor Udostępnij Napisano 8 października 5 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć Żeby to wszystko połączyć i uzyskać dobry poziom, to naszym zdaniem niżej niż AUDEZE MAXWELL zejść nie można: https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-gamingowe/maxwell-playstation.html Zachęcamy do odsłuchu przed zakupem, aby przekonać się jak te słuchawki zdominowały rynek w tym sektorze Cześć. Dzięki za odpowiedź. Niestety te sluchawki maja bluetootha + baterie przez co ważą 0.5 kg. Zupełnie tych funkcji nie potrzebuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 października Udostępnij Napisano 14 października Dnia 8.10.2024 o 22:30, zubra napisał: Cześć. Dzięki za odpowiedź. Niestety te sluchawki maja bluetootha + baterie przez co ważą 0.5 kg. Zupełnie tych funkcji nie potrzebuję a czy coś innego wybrałeś? Możesz w tych Audeze podłączyć się również po kablu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zubra Napisano 14 października Autor Udostępnij Napisano 14 października 9 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: a czy coś innego wybrałeś? Możesz w tych Audeze podłączyć się również po kablu. Niee, niestety nic innego nie znalazłem... Zacząłem się zastanawiać nad osobnym mikrofonem i osobnymi słuchawkami bo nie wiem, czy połączę takie wymagania. Kupiłem w ciemno `EPOS I SENNHEISER GSP 302` no ale niestety pójdą żonie. Ma mniejszą głowę i mniej siedzi przed kompem. Mnie po dłuższym czasie po prostu cisną i jak wracam do starych słuchawek to odczuwam ulgę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 października Udostępnij Napisano 14 października 3 minuty temu, zubra napisał: Niee, niestety nic innego nie znalazłem... Zacząłem się zastanawiać nad osobnym mikrofonem i osobnymi słuchawkami bo nie wiem, czy połączę takie wymagania. Kupiłem w ciemno `EPOS I SENNHEISER GSP 302` no ale niestety pójdą żonie. Ma mniejszą głowę i mniej siedzi przed kompem. Mnie po dłuższym czasie po prostu cisną i jak wracam do starych słuchawek to odczuwam ulgę... Ok, czyli nie jest tak prosto, widzę... W razie czego to zapraszamy do naszych sklepów, może uda się sprostać temu wyzwaniu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zubra Napisano 14 października Autor Udostępnij Napisano 14 października 18 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Ok, czyli nie jest tak prosto, widzę... W razie czego to zapraszamy do naszych sklepów, może uda się sprostać temu wyzwaniu żeby nie było, nie mam jakiegoś olbrzymiego łba xDDD; większość słuchawek produkuje się chyba jednak z myślą o mocnym wygłuszaniu :d z tego co widziałem macie salon w Białymstoku, wpadne do Was, pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października Dnia 15.10.2024 o 00:18, zubra napisał: żeby nie było, nie mam jakiegoś olbrzymiego łba xDDD; większość słuchawek produkuje się chyba jednak z myślą o mocnym wygłuszaniu :d z tego co widziałem macie salon w Białymstoku, wpadne do Was, pzdr Zapraszamy w takim razie w wolnej chwili do kolegów z Tophifi Białystok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts