zubra Napisano 8 października 2024 Napisano 8 października 2024 (edytowany) Witam. Potrzebuję słuchawek do pracy, gier oraz słuchania muzyki. Dotychczas, przez ponad 15 lat używałem (i dalej używam) tych https://www.x-kom.pl/p/78618-sluchawki-przewodowe-plantronics-gamecom-380-z-mikrofonem.html Niestety widać po nich, że już się zużyły i chciałbym coś nowego bo ten model wycofano z produkcji. Zależy mi na tym, aby: były na kablu analogowym miały mikrofon na pałąku były wokółuszne nie uciskały w głowę (potrafię nawet 8h dziennie w nich przesiedzieć) Mogę zapłacić za nie dużo więcej. W internecie natknąłem się na: Beyerdynamic MMX 300 EPOS I SENNHEISER GSP 302 ale niestety znalazłem na ich temat opinie, że cisną w głowę jak imadło... Wydaje mi się, że to przez to, aby mocno tłumić zewnętrzne odgłosy ale nie zależy mi aż tak bardzo na tym Z góry dziękuję za pomoc! Edytowano 8 października 2024 przez zubra Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 października 2024 Napisano 8 października 2024 5 godzin temu, zubra napisał: Witam. Potrzebuję słuchawek do pracy, gier oraz słuchania muzyki. Dotychczas, przez ponad 15 lat używałem (i dalej używam) tych https://www.x-kom.pl/p/78618-sluchawki-przewodowe-plantronics-gamecom-380-z-mikrofonem.html Niestety widać po nich, że już się zużyły i chciałbym coś nowego bo ten model wycofano z produkcji. Zależy mi na tym, aby: były na kablu analogowym miały mikrofon na pałąku były wokółuszne nie uciskały w głowę (potrafię nawet 8h dziennie w nich przesiedzieć) Mogę zapłacić za nie dużo więcej. W internecie natknąłem się na: Beyerdynamic MMX 300 EPOS I SENNHEISER GSP 302 ale niestety znalazłem na ich temat opinie, że cisną w głowę jak imadło... Wydaje mi się, że to przez to, aby mocno tłumić zewnętrzne odgłosy ale nie zależy mi aż tak bardzo na tym Z góry dziękuję za pomoc! Cześć Żeby to wszystko połączyć i uzyskać dobry poziom, to naszym zdaniem niżej niż AUDEZE MAXWELL zejść nie można: https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-gamingowe/maxwell-playstation.html Zachęcamy do odsłuchu przed zakupem, aby przekonać się jak te słuchawki zdominowały rynek w tym sektorze Odpisz, cytując
zubra Napisano 8 października 2024 Autor Napisano 8 października 2024 5 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć Żeby to wszystko połączyć i uzyskać dobry poziom, to naszym zdaniem niżej niż AUDEZE MAXWELL zejść nie można: https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-gamingowe/maxwell-playstation.html Zachęcamy do odsłuchu przed zakupem, aby przekonać się jak te słuchawki zdominowały rynek w tym sektorze Cześć. Dzięki za odpowiedź. Niestety te sluchawki maja bluetootha + baterie przez co ważą 0.5 kg. Zupełnie tych funkcji nie potrzebuję Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 października 2024 Napisano 14 października 2024 Dnia 8.10.2024 o 22:30, zubra napisał: Cześć. Dzięki za odpowiedź. Niestety te sluchawki maja bluetootha + baterie przez co ważą 0.5 kg. Zupełnie tych funkcji nie potrzebuję a czy coś innego wybrałeś? Możesz w tych Audeze podłączyć się również po kablu. Odpisz, cytując
zubra Napisano 14 października 2024 Autor Napisano 14 października 2024 9 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: a czy coś innego wybrałeś? Możesz w tych Audeze podłączyć się również po kablu. Niee, niestety nic innego nie znalazłem... Zacząłem się zastanawiać nad osobnym mikrofonem i osobnymi słuchawkami bo nie wiem, czy połączę takie wymagania. Kupiłem w ciemno `EPOS I SENNHEISER GSP 302` no ale niestety pójdą żonie. Ma mniejszą głowę i mniej siedzi przed kompem. Mnie po dłuższym czasie po prostu cisną i jak wracam do starych słuchawek to odczuwam ulgę... Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 października 2024 Napisano 14 października 2024 3 minuty temu, zubra napisał: Niee, niestety nic innego nie znalazłem... Zacząłem się zastanawiać nad osobnym mikrofonem i osobnymi słuchawkami bo nie wiem, czy połączę takie wymagania. Kupiłem w ciemno `EPOS I SENNHEISER GSP 302` no ale niestety pójdą żonie. Ma mniejszą głowę i mniej siedzi przed kompem. Mnie po dłuższym czasie po prostu cisną i jak wracam do starych słuchawek to odczuwam ulgę... Ok, czyli nie jest tak prosto, widzę... W razie czego to zapraszamy do naszych sklepów, może uda się sprostać temu wyzwaniu Odpisz, cytując
zubra Napisano 14 października 2024 Autor Napisano 14 października 2024 18 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Ok, czyli nie jest tak prosto, widzę... W razie czego to zapraszamy do naszych sklepów, może uda się sprostać temu wyzwaniu żeby nie było, nie mam jakiegoś olbrzymiego łba xDDD; większość słuchawek produkuje się chyba jednak z myślą o mocnym wygłuszaniu :d z tego co widziałem macie salon w Białymstoku, wpadne do Was, pzdr Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 października 2024 Napisano 16 października 2024 Dnia 15.10.2024 o 00:18, zubra napisał: żeby nie było, nie mam jakiegoś olbrzymiego łba xDDD; większość słuchawek produkuje się chyba jednak z myślą o mocnym wygłuszaniu :d z tego co widziałem macie salon w Białymstoku, wpadne do Was, pzdr Zapraszamy w takim razie w wolnej chwili do kolegów z Tophifi Białystok Odpisz, cytując
Recommended Posts