pawel102bart Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Prosze o podpowiedź. Znajomy chce złożyć pierwszy zestaw kd. Wybrał takie cos: JBL northridge es80 cały set a do tego amli Onkyo nr tx696. Jak według Was to się zgra? Ja doradzam zwiększyć budżet i proponowałem nowsze rzeczy np. Yamaha v6 sub magnat 320a i zestaw małych głośników np QAcustic QA 7000 centralny najwyżej z czasem dokupi lepszy. Co myślicie? Jaki zestaw tak na szybko dla początkującego aby był zadowolony zaproponujecie. Pierwsze strzały co przyjdzie do głowy. 😉 Zamiast q acustic np tanoy V4 +V1 +VC np. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Lepiej rzeczy nowsze. Yamaha 6A z amazonu 2100 zł Albo Denon X1800 za 1800 zł też z Amazonu. Co do kolumn to już pytanie. Kupując używane kupi się lepsze. Mozna kpic cały gotowy zestaw ale trzeba dłużej poszukać. nie ma sensu kupowac na chwile coś. Bo wtedy będzie bardziej w tył z $$ Lepiej kupowac poszczególne elementy i czekać, szukac. Jest okazja na ampli biore i niech lezy w pudełku. Są kolumny to samo. Jakie pomieszczenie? Kino 100%? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel102bart Napisano 12 października Autor Udostępnij Napisano 12 października To będzie zestaw ogólnego użytkowania nie dla melomana 😉 salon 35m2 dom. Co do ampli myślę dokładnie tak samo wydatek około 2000 .Kolumny używane. Jakiś set najlepiej do 2000. Ja doradzam suba Magnata 320a jakby zestaw głośników nie posiadał albo miał słabszego. Czytałem dużo dobrych opinii i za 600pln można wyrwać. Pytanie jaki set głośników . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel102bart Napisano 12 października Autor Udostępnij Napisano 12 października Może ktos ma jakiś niedrogi set głośników na który warto zwrócić uwagę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Cześć Paweł Zapraszam do Sokółki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts