Robert Dylewski Napisano 17 października Udostępnij Napisano 17 października Czesć, Chciałem zmienić swój stary zestaw kina domowego Onkyo TX-SR309 + Quadral Quitas 5000 na Soundbar (za dużo to jednak miejsca zajmuje). Jak bardzo się zdziwiłem, gdy posłuchałem u znajomego jak gra soundbar Yamaha za około 2 tys. Pomimo , że nie jest audiofilem, to słuchanie muzyki na tej belce to gwałt na uszach. Słuchanie filmów jest w miarę, jakiś tam efekt przestrzeni jest, jednak wszystko brzmi tak płasko i plastikowo, Więc pomysł zmiany na soundbar odpada. Wymienić w takim razie chce amplituner bo wydaje mi się, że głośniki są całkiem spoko. Czy znajdę używkę amplitunera za około 1000 zł i czy czy będzie zauważalna zmiana w stosunku do obecnego? Możecie coś polecić aby fajnie współpracował z QQ 5000? Pozdrawiam Robert Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października No zrobił byś sobie nie złe sepuku. Szukaj Denona. Najnowszy najwyzszy jaki uda Ci sie znaleść. Pewnie 1200? 1500? no nie wiem. Coś takiego? 1600? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts