lion Napisano 17 października 2024 Udostępnij Napisano 17 października 2024 Kolumny w idealnym stanie. Kolor piano black. Komplet jak ze sklepu (oryginalne kartony, rękawiczki itd). Na gwarancji. Cena za parę 1850pln. Możliwy odbiór osobisty w okolicach Poznania. Specyfikacja poniżej: https://www.indianaline.com/pl/produkt/indiana-line-diva-262-2/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion Napisano 3 listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2024 Edit: cena 1500 za komplet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1floyd Napisano 27 lutego Udostępnij Napisano 27 lutego Witam. Widziałem w którymś z postów, że miałeś je powieszone na ścianie jako surround. Mam ten sam model, a z racji braku miejsca, też muszę zastosować takie rozwiązanie.Jaki model uchwytu użyłeś do powieszenia tych sporych klocków? Pozdrawiam 1floyd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion Napisano 27 lutego Autor Udostępnij Napisano 27 lutego Cześć. Zgadza się - wisiały u mnie na BT77. Zabezpieczyłem tylko boki przed ewentualnymi otarciami. https://forum.audio.com.pl/topic/97670-zawieszenie-kolumny-podstawkowej-na-ścianiesłupie/#comment-661855 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1floyd Napisano 27 lutego Udostępnij Napisano 27 lutego Ok. Dzięki. A jeśli można wiedzieć czym je zabezpieczyłeś? No i czym była spowodowana sprzedaż tych tyłów. Mi udało się kupić cały zestaw DIVY 660 + sub 880 za 5 tys. Stan sklepowy idealne. Były używane do odsłuchów. Zestaw brzmi całkiem fajnie. Napędzam je Denon AVR 4310. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion Napisano 27 lutego Autor Udostępnij Napisano 27 lutego (edytowany) Zmieniałem wypoczynek i potrzebowałem czegoś mniejszego. Padło na bronze fx 6g. Co do zabezpieczenia to mogą być paski gumowe samoprzylepne albo nawet te okrągłe gumki od głośników,, ja miałem tez sporo taśmy izolacyjnej kauczukowej samoprzylepnej (taka do otulin) i to nie na głośniki tylko przyklejone do uchwytu (boczki i spód). Edytowano 27 lutego przez lion Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts