Piotr Sonido Napisano Sobota o 08:42 Udostępnij Napisano Sobota o 08:42 Dnia 31.10.2024 o 09:40, MarcinNS napisał: I po czym go podłączysz? Mając dźwięk wysokiej rozdzielczości? Idąc Twoją myślą to nie Denon 900 tylko 600( z mojej listy) + streamer. Jak po czym? Po analogu , cyfrowo? Nie rozumiem pytania. 17 godzin temu, MarcinNS napisał: RCA to nadal jakosc "VHS/S-Vhs" Żartujesz? 😬 17 godzin temu, MarcinNS napisał: Z tego co rozmawiałem z firmami ktore mają podkasty z testami sprzetu na youtubie,to Denon 900 zrobiony jest na 600 z delikatnie pokręconą mocą. No ale to wiadomo, rozmowa z "handlowcami" ;)) 😬 Szkoda że nie byłeś na Audioshow widzę że bys ich tam wszystkich poustawiał. 17 godzin temu, MarcinNS napisał: Z punktu technicznego idealny dla mnie byłby Audiolab MDAC+ ale nie ma ARC HDMI. I do czego Ci to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts