Tobula Napisano 16 listopada Udostępnij Napisano 16 listopada (edytowany) Hej, szukam dobrych słuchawek po bluetooth. Jakiś czas temu kupiłem redmi buds 5 - gra ok, ale bateria mnie kompletnie nie przekonuje.. Nie da się posiedzieć 2-3h bez ładowania mimo że producent twierdzi inaczej.. Będę one używane z laptopem i telefonem. Szczerze nie ma znaczenia dla mnie czy nauszne czy douszne.. jedyny problem taki, że ogólnie jestem średnim fanem słuchawek bo po prostu "męczą" mi się uszy dość szybko, ale coś muszę mieć. Cena.. zależy.. może być 100, a może i być 700 - wszystko kwestia tego czy warto dokładać. Ważne, aby były wygodnie i bateria trzymała znacznie dłużej niż 2h ciągłego używania... Pozdrawiam. Edytowano 16 listopada przez Tobula Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 listopada Udostępnij Napisano 26 listopada Dnia 16.11.2024 o 14:09, Tobula napisał: Hej, szukam dobrych słuchawek po bluetooth. Jakiś czas temu kupiłem redmi buds 5 - gra ok, ale bateria mnie kompletnie nie przekonuje.. Nie da się posiedzieć 2-3h bez ładowania mimo że producent twierdzi inaczej.. Będę one używane z laptopem i telefonem. Szczerze nie ma znaczenia dla mnie czy nauszne czy douszne.. jedyny problem taki, że ogólnie jestem średnim fanem słuchawek bo po prostu "męczą" mi się uszy dość szybko, ale coś muszę mieć. Cena.. zależy.. może być 100, a może i być 700 - wszystko kwestia tego czy warto dokładać. Ważne, aby były wygodnie i bateria trzymała znacznie dłużej niż 2h ciągłego używania... Pozdrawiam. Witaj. Dołożyć zawsze warto! Z jakiej miejscowości do nas piszesz? Idealnym rozwiązaniem byłoby posłuchać kilku modeli w przedziale 200 - 1000 zł abyś nabrał jakiegoś doświadczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pm525 Napisano 1 grudnia Udostępnij Napisano 1 grudnia Pamietaj, co tanie to drogie.Kup raz a dobrze, baterie wielokrotnego ladowania swoje kosztuja.Ja mam Bose QuietComfort Ultra Earbuds, przedtem uzywalem pare lat Sennheiser Momentum 3 True Wireless-niestety po paru latach lewa przestala dzialac, ale swoje sie wysluzyly.Natomiast moge powiedziec, ze na prawie max glosnosci obydwie pary dzialaja spokojnie min 6 godzin, om ciszej tym dluzej wiadomo.Ladowanie z opakowania bez koniecznosci podlaczenia kablem do gniazdka daje duzy komfort.Nie sa to sluchawki najwyzszych lotow, ale za swoja cene jako uzadzenie przenosne bez kabla sa naprawde ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts