Skocz do zawartości

Słuchawki BT Nauszne z LDAC lub aptX HD

Recommended Posts

Witam,
Przymierzam się do zakupu słuchawek bezprzewodowych nausznych zamkniętych i prosiłbym Was o swoje rady lub propozycje.
Szukam słuchawek nausznych BT w wejściem 3,5mm.
Moim liderem obecnie jest Audio-Technica ATH-M50xBT2, gdyż będę słuchał muzyki głównie z Tidala w jakości Hi-fi a obok Sony Sony WH-1000XM5 to chyba jedyne słuchawki w takim budżecie które mają kodec LDAC a dodatkowo są znacznie tańsze od Sony. Mój telefon również obsługuje kodec LDAC więc wszystko się skłania ku nim. Kodek aptX HD też z pewnością mi wystarczy.
Muzyka której słucham to elektronika, Jazz, muzyka intrumentalna.
Budżet raczej w okolicach 1000zł.

Dziękuję za pomoc

Edytowano przez gadek80

• 2 weeks later...
Dnia 17.11.2024 o 21:14, gadek80 napisał:

Witam,
Przymierzam się do zakupu słuchawek bezprzewodowych nausznych zamkniętych i prosiłbym Was o swoje rady lub propozycje.
Szukam słuchawek nausznych BT w wejściem 3,5mm.
Moim liderem obecnie jest Audio-Technica ATH-M50xBT2, gdyż będę słuchał muzyki głównie z Tidala w jakości Hi-fi a obok Sony Sony WH-1000XM5 to chyba jedyne słuchawki w takim budżecie które mają kodec LDAC a dodatkowo są znacznie tańsze od Sony. Mój telefon również obsługuje kodec LDAC więc wszystko się skłania ku nim. Kodek aptX HD też z pewnością mi wystarczy.
Muzyka której słucham to elektronika, Jazz, muzyka intrumentalna.
Budżet raczej w okolicach 1000zł.

Dziękuję za pomoc

Cześć

Niewątpliwie M50XBT2 to bardzo dobry produkt. Jest lekki, masywnie zrobiony, nawiązuje do modelu studyjnego.
Ale jeszcze warto sprawdzić, B&W PX7s2 który mamy w genialnej cenie 849!

https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsEJ-WwgO1Q1jo7sCZCfM__Oi&gclid=CjwKCAiA3ZC6BhBaEiwAeqfvylfUFy-yWgWxrG5DF8V2u-LEzF2P9fqVjBjJ3pgNE5Ofm33wDUTXCRoCTvQQAvD_BwE

Dochodzi tu ANC, dużo materiału typu aluminium i jeszcze mocniej rozbudowany dźwięk. Polecamy sprawdzić!

• 1 month later...