Skocz do zawartości

Czym zastapic mikro wieze w kuchni.Youtube.

pm525

Recommended Posts

Witam.Mam leciwa mini wieze w kuchni ktora chcialbym zastapic czyms co ma choc zblizony poziom dzwieku ale musi miec ekran i mozliwosc ogladania youtube-ekran nie musi byc duzy.Radio moze byc, ale nie jest konieczne.Natomiast musi miec jakies glosniki-choc takie mikro monitory.Nie orietuje sie zupelnie czy sa takie ‚grajki’ 😅Ma to sluzyc do ogladania podcastow i ogladania/sluchania koncertow do sniadania.Dobrze by bylo jak by to bylo podobnej wielkosci.Tv w kuchni mam ale dzwiek wiadomo jaki jest.Glosnikow zewnetrznych do niego podlaczac nie chce bo nie moge dac ich przy tv wiec dzwiek bylby ‚obok’ ekranu.Budzetu nie mam na chwile obecna bo nie wiem jakie widelki nalezy rozwazac.Dziekuje i pozdrawiam.

IMG_7727.jpeg

Edytowano przez pm525

• pm525 changed the title to Czym zastapic mikro wieze w kuchni.Youtube.

Dzieki.Jest to jakas opcja choc nic co ma Alexe nie wyladuje u mnie w domu.Wiem, ze nas podsluchuja na tel, ale kupujac Alexe wydajemy na to zgode.Mam w sumie JBL Xtreme i ipad’a.Mozna by zrobic z tego takiego grajka, choc wolal bym zeby to bylo w jednej paczce.Dwa, ze ta stara wiezyczka ma przyjemniejszy dzwiek i wolal bym cos blizej tego.