RokidMax Napisano Wtorek o 02:20 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 02:20 Projektor jest na gwarancji do końca roku i tak się teraz zastanawiam czy nie zglosi tego pixela białego ale wydaje mi się ze jeden to może być za mało w przypadku telewizorów wiem że producenci dopuszczają w zależności od przekątnej nawet kilka martwych pikseli jakie jest wasze zdanie reklamować czy nie ? Życzę wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano Wtorek o 12:33 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:33 10 godzin temu, RokidMax napisał: Projektor jest na gwarancji do końca roku i tak się teraz zastanawiam czy nie zglosi tego pixela Działaj 👍może się uda.Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz😅 Wesołych..🎄🎄🎄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RokidMax Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Koledzy teraz mam pytanie projektor podwieszony był u poprzedniego właściciela pod sufitem u mnie teraz postawiony jest na szafce i wyswietla obraz od dołu czy w tym przypadku ekran nie powinien być odwrucony o 180 stopni ? Czy nie ma to znaczenia ? Wie ktoś może jak wejść do menu serwisowego w projektorze Casair H6 ? Edytowano 15 godzin temu przez RokidMax Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pm525 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dnia 24.12.2024 o 02:20, RokidMax napisał: Projektor jest na gwarancji do końca roku i tak się teraz zastanawiam czy nie zglosi tego pixela białego ale wydaje mi się ze jeden to może być za mało w przypadku telewizorów wiem że producenci dopuszczają w zależności od przekątnej nawet kilka martwych pikseli jakie jest wasze zdanie reklamować czy nie ? Życzę wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku! Jak masz gwarancje to mozna sprobowac, najgorsze co Cie spotka to powiedza NIE.Gratuluje zakupu i udanych seansow🍿🎥🎞️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, RokidMax napisał: Koledzy teraz mam pytanie projektor podwieszony był u poprzedniego właściciela pod sufitem u mnie teraz postawiony jest na szafce i wyswietla obraz od dołu czy w tym przypadku ekran nie powinien być odwrucony o 180 stopni ? Czy nie ma to znaczenia ? Wie ktoś może jak wejść do menu serwisowego w projektorze Casair H6 ? To raczej u niego powinien ekran wisieć odwrotnie... Standardowo te projektory są przystosowane do postawienia na szafce.Rzadko się słyszy o wieszaniu na suficie.Ale się zdarza...Nie wiem czy w menu jest wogóle taka opcja.Masz instrukcję ?Poczytaj... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowany) https://www.projektoren-datenbank.com/pro/casirish6.html Nic tam nie widziałem o odwracaniu obrazu.... Edytowano 12 godzin temu przez Gmow1977 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RokidMax Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Sam go demontowalem teraz u mnie stoi na szafce a ekran jest w tej pozycji co byl na zdjeciu czy muszę ekran obrucic skoro projektor teraz wyswietla obraz od dolu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, RokidMax napisał: Sam go demontowalem teraz u mnie stoi na szafce a ekran jest w tej pozycji co byl na zdjeciu czy muszę ekran obrucic skoro projektor teraz wyswietla obraz od dolu ? Jeśli ekran posiada jakieś oznaczenia (logo,tabliczkę znamionową)To powieś go tak aby dało się to odczytać. Jeśli nie,to sprawdź przy świetle ,w której pozycji obraz jest lepszy... Jeśli to ekran dedykowany to na pewno poznasz różnicę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RokidMax Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) No jest z tyłu na ekranie naklejka ze strzałką w górę i tak byl zamontowany u poprzedniego właściciela z tą różnicą że projektor był pod sufitem teraz stoji na szafce a ekran u mnie wisi tak jak wisial u poprzedniego właściciela czyli strzałką do góry a może powinien być odwrotnie strzalka do dołu skoro projekto rzuca obraz od dołu oczywiście zakładając że wxzesniej byl poprawnie zamontowany (Rozróżnij przód i tył oraz górę i dół: Z tyłu ekranu znajdują się etykiety wskazujące GÓRĘ i DÓŁ. Element wykończenia górnej krawędzi powinien być zainstalowany u góry. The Aura CASIRIS Ekran ALR jest kierunkowy. Jeśli ekran zostanie odwrócony do góry nogami, straci efekt wzmocnienia. Należy postępować zgodnie z instrukcją instalacji dla instalacji) Edytowano 3 godziny temu przez RokidMax Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, RokidMax napisał: No jest z tyłu na ekranie naklejka ze strzałką w górę i tak byl zamontowany u poprzedniego właściciela z tą różnicą że projektor był pod sufitem teraz stoji na szafce a ekran u mnie wisi tak jak wisial u poprzedniego właściciela czyli strzałką do góry a może powinien być odwrotnie strzalka do dołu skoro projekto rzuca obraz od dołu oczywiście zakładając że wxzesniej byl poprawnie zamontowany (Rozróżnij przód i tył oraz górę i dół: Z tyłu ekranu znajdują się etykiety wskazujące GÓRĘ i DÓŁ. Element wykończenia górnej krawędzi powinien być zainstalowany u góry. The Aura CASIRIS Ekran ALR jest kierunkowy. Jeśli ekran zostanie odwrócony do góry nogami, straci efekt wzmocnienia. Należy postępować zgodnie z instrukcją instalacji dla instalacji) No jeśli tak to prosta sprawa Taki znaczek wskazuje dolny narożnik. Pomarańczowa strzałką wskazuje górę. Reszta jak na filmie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts