Michał Lizurej Napisano 3 grudnia Udostępnij Napisano 3 grudnia (edytowany) Witam. Ktoś coś powie na temat tych kolumn. Nie ma za bardzo nigdzie informacji. Poszukuję kolumn z dobrym basem pokój 25m2 do 1000 zł. Z góry dziękuję za odpowiedź. Edytowano 3 grudnia przez Michał Lizurej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia nie znam tych kolumn. niestety. Model 45 jest największy całej linii ale nie wiem jaką ma prezentację basu. Klipsch F2? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Lizurej Napisano 4 grudnia Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia Klipisch ciężko dostępne. Myślę nad heco interior reflex 35 a quadral i nie wiem co by było lepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Quadral pewnie z tego samego okresu? To nie będę go znał. A możesz je sprawdzić przed zakupem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Lizurej Napisano 5 grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia No właśnie nie bardzo mam jak sprawdzić. Kupię te heco tylko jaki amplituner do tego pod tv najlepiej HDMI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts