Oxyl Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Sprzedam wzmacniacz w super stanie. Kupiony rok temu w THF Katowice jako nowy więc jeszcze rok gwarancji. Nie katowany bo mieszkam w bloku.Grał z monitorami. Zmieniła mi się koncepcja i kupiłem amplituner kina domowego. Też Nad.Na niego nie mam już miejsca po prostu, leży spakowany w kartonie i zajmuje miejsce. Gdzieś zgubiłem oryginalne zworki ale gratis dodaję akcesoryjne, lepszej jakości. Wysyłka możliwa DPD po wpłacie na konto. Cena do niewielkiej negocjacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel.klemens@gm Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Jaka cena? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxyl Napisano 5 grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia (edytowany) 4 godziny temu, pawel.klemens@gm napisał: Jaka cena? 4 godziny temu, pawel.klemens@gm napisał: Jaka cena? Sorki, zapomniałem . 3250 zł. Edytowano 5 grudnia przez Oxyl Pomyliłem się i zapomniałem podać ceny w ogłoszeniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts