Adam Rum Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Witam Zamierzam kupić nowe bezprzewodowe słuchawki wokółuszne do ok 600zł. Lubię muzykę eletroniczną, czasem pop, rock, rzadko hip hop, poza tym w podróży filmy seriale na Netflix etc. Mam 3 wybrane modele i prosiłbym o pomoc w wyborze pomiędzy tymi trzema lub może zaproponowanie czegoś podobnego. Moje wybrane modele: Sennheiser Accentum wireless Audio Technica m50xbt2 Sony whult 900n Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 grudnia Udostępnij Napisano 8 grudnia Dnia 4.12.2024 o 15:20, Adam Rum napisał: Witam Zamierzam kupić nowe bezprzewodowe słuchawki wokółuszne do ok 600zł. Lubię muzykę eletroniczną, czasem pop, rock, rzadko hip hop, poza tym w podróży filmy seriale na Netflix etc. Mam 3 wybrane modele i prosiłbym o pomoc w wyborze pomiędzy tymi trzema lub może zaproponowanie czegoś podobnego. Moje wybrane modele: Sennheiser Accentum wireless Audio Technica m50xbt2 Sony whult 900n Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cześć, Z tym że M50xbt2 to wersja BT/Kabel. To jest naprawdę udany i doceniony produkt ale jeśli chciałbyś głównie korzystać z nich w domu to zerknij proszę na: -A-T 990Z https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-a990z.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsH4PgQZpjQnDlXBaV3Jy9bcD&gclid=Cj0KCQiApNW6BhD5ARIsACmEbkW7Bwi-v9sMJ59LyE9CQEfg73dHgxbuouWp57hhbBS1Qhjb5ccw8EYaAkpeEALw_wcB -A-T 550Z https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-a550z.html?color=1709&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsH4PgQZpjQnDlXBaV3Jy9bcD&gclid=Cj0KCQiApNW6BhD5ARIsACmEbkXiv6ntJ1b1sBjXJ9Hh75qeM3BK0YnC1qN6g-4n3Nn7CgEAP7f1uloaAmPPEALw_wcB Od kilku lat na rynku, z rodowodem Obydwie, brzmią dokładnie, precyzyjnie. Dużo jest dźwięku z bliska, a zarazem zbilansowanego. Nie męczą, długie godziny nie są dla nich problemem. Zachęcamy do osłuchu w naszych salonach Tophifi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts