Piotr Sonido Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Dnia 6.12.2024 o 19:08, Online Purshares napisał: Właśnie go rozważam - w outlecie mieści się w budżecie. Do tego dochodzi jeszcze Marantz model 50, który w obecnej promocji -20% też wychodzi w okolicach 5 tysiecy. Jedyne co moje amatorskie oko wychwyciło to, że Roksan nieco gorzej w testach wypada pod względem zniekształceń harmonicznych, ale za to oferuje większą moc. Co sądzicie o tych dwóch wzmacniaczach? Gorzej czy lepiej właśnie? Bo sa dobre zniekształcenia Wiedziałeś o tym ? Marantz ma niższ moc. Jeśli nei na papierze to w brzmieniu. Ma mniejszego kopa w graniu. Dnia 6.12.2024 o 19:53, Lumberjax napisał: Akurat Roksan K3 to minimum o klase wyzej od Marantza 50tki Jakbym mial te dwa do wyboru, to bez zastanawiania bym bral Roksana K3! Ja też. Dnia 7.12.2024 o 00:13, Online Purshares napisał: Panowie, a co sądzicie o wzmacniaczu Denon PMA-1700NE? Używany idzie kupić zdecydowanie poniżej 5 tysięcy. Warto się zainteresować tą konstrukcją? Fajny wzmacniacz tak. Nie wiem czy cena 5000 za uzywany to ok. Ale wzmacniacz sam w sobie polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts