crazy_fly Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia mogę odkupić od pierwszego właściciela jeden z amplitunerów: Harman Kardon AVR645 Denon AVR-X3000 nie mam raczej możliwości odsłuchu. chcę używać wyłącznie do muzyki, który polecicie ? interesuje mnie jakość, ciepłe brzmienie i dobra dynamika Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Oba modele nie sa najnowsze. Ale Harman to zdecydowanie wyższy i lepiej grający model. Różnica jest spora. Z tym że to model, linia która była dość awaryjna. Duża szansa że jeżeli on gra wciąż to już będzie. Rozumiem że sprawdzałeś i funkcyjnie to jest dla Ciebie ok? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy_fly Napisano 5 grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia nie sprawdzałem funkcyjnie, dla mnie to będzie egzemplarz "wyjazdowy/wakacyjny", wyłącznie do muzyki, może dla dziaków do konsoli. Kolega ma oba od nowości, wiem że grały do końca, nie były nigdy serwisowane ani męczone. Też byłem nastawiony na Harmana i chyba go zabiorę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts