Dampet Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Cześć piszę o poradę ponieważ chce zakupić Bose smart ultra + bose module 700 sub I teraz moje pytanie w listwie jest jedno wejście hdmi więc jak podłączyć mam listwę do projektora i ps5 żeby to hulało przypominam że w projektorze mam jedno wejście hdmi w konsoli też jest jedno czy muszę kupić jakiś rozdzielacz czy coś takiego jak tak to jaki i jak go prawidłowo podłączyć żeby to wszystko normalnie hulało 🤪 aha wszystkie porty hdmi są e-arc/arc pacjenty to projektor - EPSON6250 soundbar bose smart ultra ps5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Przez splitter. Rozdzielacz tak. Chodzi o to że w Bose masz wejscie audio HDMI a w projektorze obrazu. z PS5 musisz rozdzielić ten sygnał. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dampet Napisano 5 grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 10 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Przez splitter. Rozdzielacz tak. Chodzi o to że w Bose masz wejscie audio HDMI a w projektorze obrazu. z PS5 musisz rozdzielić ten sygnał. Okej czy mógłbym ci prosić jaki dokładnie splitter Allegro Amazon gdziekolwiek i jeśli chodzi po podłączenie tego czy jeśli będę miał ochotę używać tylko i wyłącznie projektora i soundbara to ps 5nie włączy się dopóki go sam nie odpalę bo nie chciałbym żeby wszystko na raz się uruchomiło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Nie korzystam z takich dobrodziejstw bo amplituner ma wystraczająca ilość wejść wyjść wiec konkretnego modelu nie wskaze. Doradze abys kupil w sklepie sprawdzonym. Ktory da ci mozliwość zwrotu wymiany. Podłączenie no to problemu nie ma żadnego wchodzisz jednym wychodzisz dwoma. kwestia włączania i wyłączania to kwestia ustawień CEC 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts