xwojtasx Napisano 18 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2024 Witam Wszystkich 🙂 Dorwałem w niezłej cenie odtwarzacz DCD-695. Zapewne nie zaskoczę nikogo jeśli powiem, że w zestawie nie było pilota i właśnie to mnie tutaj sprowadza. Czy ktoś byłby w stanie poratować mnie informacją, który model RC pasuje do tego modelu? Modeli tych pilotów jest cała masa i słyszałem że w Denonie ciężko z kompatybilnością. Gdzieś znalazłem info że to RC-241 a gdzie indziej piszą o RC-242. Jeśli ktoś dysponuje taką wiedzą to będę wdzięczny za pomoc :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segoy Napisano 31 stycznia Udostępnij Napisano 31 stycznia Na przykład RC-253 elegancko obsługuje ten model, jak i wiele innych. Podobnie RC-251. Oryginalnie z tym modelem był RC-241 o ile się nie mylę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xwojtasx Napisano 15 lutego Autor Udostępnij Napisano 15 lutego Dnia 31.01.2025 o 14:26, segoy napisał: Na przykład RC-253 elegancko obsługuje ten model, jak i wiele innych. Podobnie RC-251. Oryginalnie z tym modelem był RC-241 o ile się nie mylę. Dzięki wielkie za poradę! Zamówiłem oryginalnie wyglądający zamiennik RC-253 na popularnym azjatyckim portalu i wszystko działa jak należy nawet dodatkowe funkcje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts