Piobotras Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia Witajcie, Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w połączeniu dwóch sprzętów. Posiadam amplituner Yamaha r-n 600a + Heco victa prime 702 i soundbar Sony HT-GT1. Chciałbym wykorzystać soundbar jako subwoofer, ale tak aby głównym sprzętem ("gospodarzem") był amplituner. Podpowie ktoś jak to podłączyć i czy w ogóle da radę, tak abym czegoś nie uwalił czy spalił? Odpisz, cytując
Józef Herczek Napisano 4 stycznia Napisano 4 stycznia Nie znam tego soundbara ale na chłopski rozum kabel typu Y powinien zadziałać (Subwoofer Out podpinasz do Audio IN). Pozostaje tylko kwestia na ile wzmocni sygnał z ampli. W razie czego poprawcie mnie bo może ktoś już tak kombinował. Odpisz, cytując
Piobotras Napisano 4 stycznia Autor Napisano 4 stycznia (edytowany) 1 godzinę temu, Józef Herczek napisał: Nie znam tego soundbara ale na chłopski rozum kabel typu Y powinien zadziałać (Subwoofer Out podpinasz do Audio IN). Też tak właśnie myślę ale według tego co pokazuje instrukcja od soundbara, to mam wątpliwości... dla tego pytam😊 Jeśli jednak miało by być tak jak w instrukcji, czyli nie przez wyjście na subwoofer, chcąc aby ampli był źródłem wysyłającym sygnał, to podłączam kabel do Out w ampli i do In w soudbarze... tylko pod które te wyjścia w ampli? Czy to bez różnicy?... dobrze kombinuję? Edytowano 4 stycznia przez Piobotras Odpisz, cytując
Recommended Posts