maciek72 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Kumpel z roboty szuka belki do nowego domu. Wpadł mu w oko nowy Sonos ARC Ultra , sub 4 i Era 300. Czy ktoś widział , słyszał ten SET ? Jakieś wrażenia , uwagi ? Gdzie można kupić jak najtaniej ten komplet ? Co jest dla niego konkurencją ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Mój znajomy ma set Sonosa który mu sam poleciłem. Już teraz nie pamiętam dokładnych oznaczeń bo kupował to 1-1,5 roku temu. Powiem tak. Dzwiek bardzo fajny. Cena mniej. To sa drogie systemy. Ale jesli chcesz coś kompaktowego to włąsnie nie ma za bardzo wyboru. Yamaha ma dopiero coś wprowadzić. Bose ? Oba systemy Sonos i Bose są nieco zamkniete. Tylko ich urządzenia dalej. Sonos coś zaczął wspołprace z Onkyo/Pioneer ale nie wiem jak to w praktyce działa. SUB 4 oceniam jako bardzo dobry model. Gdzie? W niemczech. Sonos tam jest tańszy, W Polsce rabaty sa mikro. On to kupił od goscia ktory sprowadza Sonosa z niemiec właśnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts