artleep Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Witam wszystkich. Właśnie zamierzam kupić do salonu soundbar Devialet Dion. I tutaj nasunęło mi się pytanie - czy może dokupić do tego głośnik Phantom I ? Może ktoś z użytkowników ma taki zestaw i podpowie czy warto. Niestety na standardowe stereo z podłogówkami nie mam miejsca ale chciałbym jakoś wzbogacić jeszcze brzmienie Diona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Polecam najpierw udać się na odsłuch. Może być wielkie zdziwienie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artleep Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Myślę że tak 😊 Tylko kwestia czy dodawanie jednego głośnika ma sens? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Trzeba lubić takie granie . Odsłuch obowiązkowy . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts