Piotr Sonido Napisano 28 lutego Udostępnij Napisano 28 lutego A czemu nie chcesz zostać z tym Sabajem A30A Taki był chwalony swego czasu On ma korekcję tonów to ją po prostu podbij przy cichym graniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimoon Napisano 28 lutego Autor Udostępnij Napisano 28 lutego (edytowany) Niestety to jest Sabaj A3 Skromniejsza wersja, ale bardzo fajny sprzęcik w swojej kategorii. Pójdzie do sypialni z małymi amhion helium 410. Edytowano 28 lutego przez mimoon 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimoon Napisano 23 marca Autor Udostępnij Napisano 23 marca Myślałem jeszcze o Aiyiamie A80 , ale to wyjście sub mi przeszkadzało i tyle mocy też nie potrzebuję, więc skończyło się na D03. No i jest fajnie. Brzmi zdecydowanie lepiej i jeszcze mogę używać suba. Głównie do filmów, ale w muzyce też się przydaje. Podłączyłem też amphiony, które na codzień grają pod zabytkowym Teac A313 i też fajnie zagrały. Także jako budżetowa forma , albo że względu na to jakie tv i meble teraz robią i brakuje miejsca , to naprawdę polecam. Wadą jest to , że po optyku nie działa podglaszanie pilotem od tv. W Sabaju działało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Dnia 28.02.2025 o 12:31, mimoon napisał: Niestety to jest Sabaj A3 Skromniejsza wersja, ale bardzo fajny sprzęcik w swojej kategorii. Pójdzie do sypialni z małymi amhion helium 410. A ok rozumiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts