Piotr Sonido Napisano Wtorek o 05:58 Udostępnij Napisano Wtorek o 05:58 20 godzin temu, Zuriel48 napisał: Dzięki, poszukam jakichś używek , bo widzę ,że nowe parę złotych kosztują Może uda mi się tego magnata, gdzieś upolować polecam. 20 godzin temu, Zuriel48 napisał: A podobno mój ampli nie ma pre-out, czy ja czego nie rozumiem? no nie ma na fronty nie ma. Jeśli 1600 kosztuje 4000 uzywany to nieco dużo. To mozna polować na jeszcze starsza konstrukcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuriel48 Napisano Wtorek o 12:47 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 12:47 Rozumiem, że to jest starsza wersja https://allegro.pl/oferta/zintegrowany-wzmacniacz-stereo-denon-pma-600ne-13152588241 ?? Tylko,że tego chyba nie podepnę do PC? Czy mogę normalnie się połączyć z bluetooth i przesyłać sobie muzykę ze spotify ?Czy muszę mieć tutaj DAC podpięty? https://allegro.pl/oferta/wiim-amp-pro-zintegrowany-wzmacniacz-sieciowy-hi-res-hdmi-arc-wi-fi-6-dac-16779315434 Tutaj normalnie łącze przez usb do PC i wykrywa mi jako kartę dźwiękową i mam od razu 2.1 ? Magnat ma900 mogę połączyć przez bluetooth z PC i wykryje mi normalnie jako kartę dźwiękową i słuchać muzyki ze spotify,yt? Mam trochę mętlik w głowie od tego wszystkiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Środa o 06:38 Udostępnij Napisano Środa o 06:38 17 godzin temu, Zuriel48 napisał: Rozumiem, że to jest starsza wersja https://allegro.pl/oferta/zintegrowany-wzmacniacz-stereo-denon-pma-600ne-13152588241 ?? nie. To jest nowa wersja najniższy model. To kompletnie nie to 17 godzin temu, Zuriel48 napisał: https://allegro.pl/oferta/wiim-amp-pro-zintegrowany-wzmacniacz-sieciowy-hi-res-hdmi-arc-wi-fi-6-dac-16779315434 Tutaj normalnie łącze przez usb do PC i wykrywa mi jako kartę dźwiękową i mam od razu 2.1 ? jako kombo tak. ale to nie gra na poziomie Denona 1600 czy MA900 17 godzin temu, Zuriel48 napisał: Magnat ma900 mogę połączyć przez bluetooth z PC i wykryje mi normalnie jako kartę dźwiękową i słuchać muzyki ze spotify,yt? Tak a w modelu MR780 masz DACa USB i będzie jeszcze lepiej niż przez BT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuriel48 Napisano Środa o 13:37 Autor Udostępnij Napisano Środa o 13:37 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Tak a w modelu MR780 masz DACa USB i będzie jeszcze lepiej niż przez BT Rozważam model mr 780 i zastanawiam się, czy brak wejścia na subwoofer popsuje jakość ,a może wręcz odwrotnie i tutaj subwoofer spaskudzi wszystko? :) W grę wchodzi jeszcze magnat ma700 z wyjściem na sub ,a w przyszłości dokupię sobie do niego jakiś DAC,jak będzie kiepsko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sundin997 Napisano Środa o 16:12 Udostępnij Napisano Środa o 16:12 2 godziny temu, Zuriel48 napisał: W grę wchodzi jeszcze magnat ma700 z wyjściem na sub ,a w przyszłości dokupię sobie do niego jakiś DAC,jak będzie kiepsko To będzie dobry wybór,ale w razie czego weź ze sobą głośniki i jedź do Media Expert na odsłuch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuriel48 Napisano Środa o 16:17 Autor Udostępnij Napisano Środa o 16:17 (edytowany) 2 godziny temu, Zuriel48 napisał: Rozważam model mr 780 i zastanawiam się, czy brak wejścia na subwoofer popsuje jakość ,a może wręcz odwrotnie i tutaj subwoofer spaskudzi wszystko? :) Tutaj chodzi mi o to,czy podłączenie suba do wzmaka nie zapaskudzi całego brzmienia? 4 minuty temu, Sundin997 napisał: To będzie dobry wybór,ale w razie czego weź ze sobą głośniki i jedź do Media Expert na odsłuch. W takim układzie zawężyłem swoje poszukiwania do mr 780 Edytowano Środa o 16:20 przez Zuriel48 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 06:18 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:18 16 godzin temu, Zuriel48 napisał: Rozważam model mr 780 i zastanawiam się, czy brak wejścia na subwoofer popsuje jakość ,a może wręcz odwrotnie i tutaj subwoofer spaskudzi wszystko? :) W grę wchodzi jeszcze magnat ma700 z wyjściem na sub ,a w przyszłości dokupię sobie do niego jakiś DAC,jak będzie kiepsko Zalezy jaki sub dokupisz. Bo może być i tak i tak 14 godzin temu, Sundin997 napisał: To będzie dobry wybór,ale w razie czego weź ze sobą głośniki i jedź do Media Expert na odsłuch. Przecież w Media Expert nie ma odsłuchów 🤯 14 godzin temu, Zuriel48 napisał: Tutaj chodzi mi o to,czy podłączenie suba do wzmaka nie zapaskudzi całego brzmienia? Zalezy od suba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuriel48 Napisano Czwartek o 16:19 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 16:19 9 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Zalezy jaki sub dokupisz Sub posiadam jakiś wiekowy jamo 210 Teraz zastanawiam się nad mr 750,albo ma700,ponieważ oba mają wejście na sub oraz mój budżet na to pozwala Tylko,czy nie lepiej dozbierać i wybrać mr 780 bez suba do rp 6000f II ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sundin997 Napisano Czwartek o 20:57 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:57 (edytowany) 4 godziny temu, Zuriel48 napisał: Sub posiadam jakiś wiekowy jamo 210 Teraz zastanawiam się nad mr 750,albo ma700,ponieważ oba mają wejście na sub oraz mój budżet na to pozwala Tylko,czy nie lepiej dozbierać i wybrać mr 780 bez suba do rp 6000f II ? Przecież masz amplituner to możesz sprawdzić jak gra do współy z klipschami. A tak w ogóle,to mam wrażenie,że nie ważne kto co tutaj napisze to ty i tak zrobisz po swojemu. Edytowano Czwartek o 20:58 przez Sundin997 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuriel48 Napisano Piątek o 05:02 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 05:02 (edytowany) 8 godzin temu, Sundin997 napisał: A tak w ogóle,to mam wrażenie,że nie ważne kto co tutaj napisze to ty i tak zrobisz po swojemu. Samo życie 8 godzin temu, Sundin997 napisał: Przecież masz amplituner to możesz sprawdzić jak gra do współy z klipscham Tak, mogę na ampli, ale ja pytam doświadczonych audiofilii ,którzy testowali na określonych wzmakach, jak to funkcjonuje Edytowano Piątek o 05:05 przez Zuriel48 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Piątek o 05:53 Udostępnij Napisano Piątek o 05:53 13 godzin temu, Zuriel48 napisał: Sub posiadam jakiś wiekowy jamo 210 Teraz zastanawiam się nad mr 750,albo ma700,ponieważ oba mają wejście na sub oraz mój budżet na to pozwala Tylko,czy nie lepiej dozbierać i wybrać mr 780 bez suba do rp 6000f II ? No to jest przecięty i dość leciwy sub juz. MR780 jest nieco mocniejszy. Moim zdaniem ten Jamo i tak do nich nie pasuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts