Piotr84 Napisano 20 lutego Udostępnij Napisano 20 lutego (edytowany) Witam, ponownie poproszę o pomoc Znajomy szuka sobie zestawu do małej kuchni w bloku i prosi mnie o pomoc. Budżet to 2000 zł, ze względu na właśnie budżet padło na Yamahę R-S202D (około 1000 zł) zostaje 1000 na kolumny. W ramach ceny i możliwości kolumn podstawkowych zależy mu na basie i przestrzeni w graniu ze względu na ustawienie kolumn blisko siebie (takie warunki). Przyszły mi na myśl JBL a 130 ze względu na dobry bas i szeroką scenę ale obawiam się czy nie będą za jasne do Yamahy. Co sądzicie? Może jakieś inne propozycje w cenie "katalogowej" do 1200 zł ? Niestety kolega na odsłuchy nie chce jeździć... Edytowano 20 lutego przez Piotr84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego Niech lepiej wezmie Wiim AMP Loxie A30 Ta Yamaha jest mocna ale gra wyjątkowo płasko. 11 godzin temu, Piotr84 napisał: W ramach ceny i możliwości kolumn podstawkowych zależy mu na basie i przestrzeni w graniu ze względu na ustawienie kolumn blisko siebie (takie warunki). no to nie ten budżet. To może aktywne kolummy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr84 Napisano 21 lutego Autor Udostępnij Napisano 21 lutego (edytowany) No właśnie musi być niestety tradycyjne radio... A budżet nie możemy przekroczyć Wiem, że nie ten budżet ale w tej klasie moze coś chociaż będzie miało jakieś ślady takiego grania z kolumn. A Onkyo onkyo tx 8220? Edytowano 21 lutego przez Piotr84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr84 Napisano 21 lutego Autor Udostępnij Napisano 21 lutego (edytowany) Jeszcze dodam, że muzyka to tylko radio, bt i MP3 z tel, żadnych gęstych plików. Edytowano 21 lutego przez Piotr84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts