kassyx Napisano 23 lutego Napisano 23 lutego Hej, Miesiąc temu straciłem słuchawki Edifier wh950nb z których byłem b. zadowolony. Doskonały pretekst na nową zabawkę 🙂 . Rozważałem Sony 1000xm5, Bose QuietComfort, Sennheiser Momentum, Bowers& Wilkins px7s2 i planarne Edifiera S5 (odpadły przez brak ANC, szkoda). Jako, że mam Sennheiser HD650 i monitory Bowers&Wilkins, to postanowiłem wybrać coś z innej beczki. Nieoczekiwanie padło na Marshall, chociaż od zawsze ciekawiła mnie ta firma i ich design. Zakupione przez Amazon abym miał ewentualną możliwość zwrotu. Wygląd, kwestia gustu, dla mnie rewelacja. Jakość wykonania może również się podobać, ponoć wymienna bateria. Bardzo lekkie, świetnie leżą i układają się na głowie. Wygodne sterowanie mini joystickiem, 2 przyciski, jeden można zaprogramować. Producent obiecuje do 70 godzin z włączonym ANC oraz aż do 100 godzin bez tej funkcji. Na wakacyjny wyjazd jak znalazł. Do tego zajmują mało miejsca w torbie podróżnej. PXL_20250223_140653646.mp4 Czas na testy 🙂 Odpisz, cytując
Recommended Posts