scabby84 Napisano wczoraj o 18:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:17 Cześć. Nagrywam obraz z telefonu ale dźwięk chciałbym puścić z miksera. Nagrywam imprezy i zależy mi na jakości. Telefon Pixel 8 pro posiada wejście USB c. Czy podłączanie kabel RCA na USB c da radę? Czy muszę coś pomiędzy podłączyć. Znajduje tylko info jak przepuścić dźwięk w drugą stronę, z telefonu do miksera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano wczoraj o 18:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:33 13 minut temu, scabby84 napisał: Nagrywam obraz z telefonu 14 minut temu, scabby84 napisał: Nagrywam imprezy i zależy mi na jakości Profesjonalnie, za kase? Dokup mikrofon i po sprawie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scabby84 Napisano wczoraj o 18:38 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 18:38 Bardzo dziekuje za odpowiedź na temat. Wiem że mogę mieć mikrofon, ale to nie da mi takiej jakości. Gram imprezy. W lokalach jest różna akustyka. Jest echo itp. Proszę o poradę czy da się tak kablem polączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts