merymak Napisano Sobota o 14:02 Udostępnij Napisano Sobota o 14:02 Cześć, zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu dobrego serwisu audio, który zrobiłby przegląd Marantz'a 2218, a w razie potrzeby także go naprawił. Najlepiej, gdyby działał w Kielcach, ewentualnie w województwie świętokrzyskim. Ps. to mój pierwszy post i jeśli coś przeoczyłem lub naruszyłem, proszę o wyrozumiałość i niski wymiar kary 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Sobota o 18:02 Udostępnij Napisano Sobota o 18:02 (edytowany) Rzeszów , może być ? muzgaudio.com Edytowano Sobota o 18:05 przez maciek72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merymak Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dnia 8.03.2025 o 19:02, maciek72 napisał: Rzeszów , może być ? muzgaudio.com Wolałbym coś bliżej, a jeżeli już się nie da to może w Krakowie - bliżej i dużo lepsza droga 🙂 Ps. nie widzę na tej stronie muzgaudio żadnej informacji o serwisowaniu ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Kilka razy korzystałem z jego wiedzy i usług. Polecam gorąco , 100% zadowolenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts