Dariusz 964 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dzień dobry szukałem takiego tematu,ale nic nie znalazłem. Mam ten wzmacniacz prawie 2 lata za 2 miesiące, więc nawet go nie otwierałem. Chciałem się spytać czy ktoś już wymieniał te lampy w przedwzmacniaczu. Czy jest tam swobodny dostęp,czy trzeba coś odkręcić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Z tego co widzę jest tam metalowa osłona lamp którą należy zdjąć (odkręcając wkręty) żeby się do nich dostać. Edytowano 2 godziny temu przez Palmos Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Dariusz 964 napisał: czy ktoś już wymieniał te lampy w przedwzmacniaczu. Widzę też że są tam lampy JJ Ecc81, więc zdecydowanie warto je wymienić. Poczytaj temat o Magnacie mr780 bo to te same lampy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz 964 Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dziękuję. Poszukam tam opini. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts