lukaszeqqq Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca (edytowany) Czesc, szukam glosnikow 5.1 do mojego kompa z karta dzwiekowa Sound Blaster AE5 Plus, zastanawiam sie nad logitech z906 i yamaha NSP41, ale nie wiem czy to dobry wybor. Czy sa jakies lepsze glosniki na rynku? Zalezy mi na jakosci dzwieku, szerokiej scenie. Jest cos wartego polecenia? Edytowano 12 marca przez lukaszeqqq Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocknrolla Napisano 13 marca Udostępnij Napisano 13 marca Nie wiem jak z 5.1, ale w kategorii 2.1 Edifier czesto wygrywa. Tylko może być trochę droższy niż 1,5k. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca Z906 w swojej cenie na amazon ponizej 1000 zł to świetna oferta. To sa w tej cenie na prawdę dobre kolumienki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts