bielak75 Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca (edytowany) Potrzebuję pomocy. W jaki sposób wymontować głośnik wysokotonowy z focal vestia? Muszę dostać się do głośnika, ale nie wiem w jaki sposób mam zdjąć osłonę. Zakładam, że pod nią znajdą się śruby mocujące. Jakich narzędzi użyć, żeby nic nie uszkodzić i za pomocą jakieego kleju ponownie przykleić osłonę. Chyba, że jest inny sposób. Edytowano 14 marca przez bielak75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca (edytowany) Tutaj jest pokazane na serii Aria. Podejrzewam, że w Twoich Vestiach może być tak samo. Oglądaj od 3:15. Do podważenia osłony nie używałbym jednak narzędzi metalowych, a z tworzywa. Edytowano 14 marca przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bielak75 Napisano 14 marca Autor Udostępnij Napisano 14 marca Wielkie dzięki, niezły banał. Dam radę 😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca 👍 Aha, niektóre z wysokotonowców Focala są jeszcze wykręcane po zdjęciu osłony w sposób taki jak pokazany na tym filmie: https://www.youtube.com/watch?v=GBTKkRqtOA0 Wątpię jednak, żeby w Vestiach tak było. Widać by to było już na wycięciach samego gwizdka, a tego u Ciebie nie ma. Mimo wszystko zerknij. Akcja od 3:10. Ostrzegam przed durnowatą muzyczką w filmiku, lepiej od razu wyciszyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bielak75 Napisano 14 marca Autor Udostępnij Napisano 14 marca 1 godzinę temu, lpomis napisał: 👍 Wątpię jednak, żeby w Vestiach tak było. Widać by to było już na wycięciach samego gwizdka, a tego u Ciebie nie ma. Ja również wątpię. Wielkie dzięki 🫵🤝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts