Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Mam liniowy do dac'a, podwójny Tomanek, bo był tam jeszcze podpięty trasport plików. Czy poprawia brzmienie? Tak, o jakieś 2% i to tylko jak przypomnę sobie ile kosztował 😂. Za to podnosi bardzo morale słuchacza no i daje jakieś takie ogólne poczucie, że jest lepiej, bezpieczniej, profesjonalnie...? Duuuużo więcej wniosła u mnie listwa filtrująca z dc blokerem. 

Napisano

Dzięki za słowo :) Chyba fezz audio(czy coś:)) W każdym razie recenzję Pacuły,, LINIOWCA fezz.. bodaj-czytałem-że jest tam minimalna regulacja napięcia wyjściowego do DAC, co skutkuje - zmianą sygnatury/brzmienia.. Mam Topping -P 50-twardy/nieakceptowalny przezemnie dźwięk-kabelki - coś tam próbowałem, ale-rezygnuję/sprzedam zasilacz. Dzięki jeszcze raz za słówko':).. Trza wypożyczać/słuchać i decydować. Pozdrawiam

Napisano

Jakoś:) wtyczkę od zasilacza zamieniłem (odwrotnie fazą) i,, na razie'' prawie że ok. Tak, że dziękuję Tobie FP74 i Każdemu, za rzucenie choćby okiem, na,, problem problemów :) '' jakie potrafią trapić mnie-audio świra, nie tylko mnie... :). W miarę płynność wybrzmień-została przywrócona, dzięki obrotowi wtyczki zasilacza w gniazdku.. :) I polecam WSZĘDZIE Evolution IC Marka Brożka.. Przewód, barwowo-miękki/szczegółowy z delikatnym,, odmulaniem'' zaciemnionych systemów-pisać maila/dzwonić:- na oficjalnej stronie, jeszcze  przewodu nie widać. Pożyczać/sprawdzać. 

Napisano

Dodam, że,, optymalny"efekt-większa płynność-uzyskałem-raz-że zmieniając fazę. Dwa:- dźwięk z,, trafo'' i tak, był ciemniejszy, niż z mojej niedawnej,, impulsówki'', niedobrze...ale na szczęście, miałem trochę zasilającego viablue X25 silver(wtyczki niestety z marketu) :- on gra średnią i górą.. I on,, wpasował się'' - troszkę odchudził mi zasilacz-trochę  dodając na górze, ale,, krzyczenia'' nie ma, a,, było' - występowało, jak on był wpięty, miast fabrycznego kabelka-do CD Marantz 6007