pawelend Napisano 26 września 2010 Udostępnij Napisano 26 września 2010 Witam .Zastanawiam się nad zakupem głośników m-audio HRS-75 Q .Posiadam amplituner ONKYO TX-SR307B i glośniki m-audio trend 700 grają słabo .Lubię słuchać muzyki z dobrymi basami czy m-audio HRS-75 Q dadzą mi przyjemność ze słuchania muzyki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 26 września 2010 Udostępnij Napisano 26 września 2010 Jakiej wielkości masz pomieszczenie i co to znaczy, że lubisz słuchać muzyki "z dobrymi basami"??? Dla jednych dobry bas to szybki, idealnie zdyscyplinowany zakres o bogatej fakturze, a dla innych pojęcie, które wiąże się z drżeniem ścian, albo przynajmniej włosów na głowie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelend Napisano 28 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2010 (edytowany) Mam pokój 18m2 .Ciężko mi powiedzieć jaki bas lubię.Zależy mi żeby słyszeć uderzenie perkusji .W moim sprzęcie jest dźwięk zlany.Filmy słychać w miarę dobrze ,a muzyka w stereo nie za bardzo myślę też o głośnikach Jamo s606 Hcs 3 .Słyszałem że waga głośnika też jest ważna moje ważą 16 kg a jamo 11 kg czy to ma znaczenie? Edytowano 6 października 2010 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma potrzeby cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 28 września 2010 Udostępnij Napisano 28 września 2010 To ja proponuję cos takiego link, cena na stronie wyższa niż zakładałes, ale można wyrwać ten zestaw za ok. 2000zł. Te fronty to naprawdę super kolumn, one same są spokojnie warte 2000zł. Nie wiem jak będzie z tym basem, bo skoro ty mówisz, że nie wiesz jaki ma być to cóż... w ciemno strzelam w dobry jakosciowo. Uprzedzam od razu, że nie będzie go jakos dużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelend Napisano 29 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2010 Dopiero za 1,5 miesiąca będę miał kase i musze usłyszeć jak grają w ciemno nie będę kupować.Dzięki za rade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelend Napisano 29 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2010 znalazłem jeszcze JBL ES 80 ale nie wiem czy mój amplituner nadaje się do nich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 29 września 2010 Udostępnij Napisano 29 września 2010 Cóż posłuchaj... to zupełnie różnie grające kolumny. Bas znacznie więcej będzie z JBLi, ale jego jakość tzn. szybkość, dokładność itd. będzie gorsza. Tak naprawdę wracamy do punktu, każdy ma co mu pasuje. Zatem bez odsłuchu się nie obędzie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelend Napisano 29 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2010 Nie każdemu się to samo podoba posłucham to coś wybiorę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts