-
Ostatnie posty
-
Z tego co wiem nie tylko Rokity potrafią szumieć i zdarza się to często, jeśli Ci to nie przeszkadza to bym się tym totalnie nie przejmował Możesz powalczyć z uziemieniem, ewentualnie z interfejsem , ale raczej nie oczekiwałbym efektów. Na jakim metrażu używasz tych Rokitów? Jesteś zadowolony z barwy?Basu? Możesz coś więcej napisać jak one się spisuje w gatunkach których słuchasz ? Sam skłaniałam sie do wypożyczenie studyjnej pary tylko, że Neumann kh150 chociaż marzą mi się ATC SCM50ASL PRO ale niestety ponad budżetem.
-
Przez Backfrointer · Napisano
Dzień dobry/dobry wieczór forumowicze, niestety nie mogłem być na odsłuchu ale moi rodzice byli i podczas przesłuchania kolumn Dali Oberon 5, Heco Aurora XT 700 oraz Pylond Diamond 30 (słusznie) stwierdzili, że Pylony są świetne, a Heco, czy Dali (Dali najbardziej, dlatego odpadł) umierają w niektórych utworach. Kwestia jest taka, że przewaga Pylonów była nieunikniona. Jednak ich cena jest ponad dwukrotnie wyższa od pozostałych kolumn. W cenie pary Pylonów byłbym w stanie stworzyć cały zestaw 5.1.2 Auror: Aurora 700, 200, center 30, sub 30A oraz atmosy INC 62 lub Taga Harmony TCW 480r Slim (ze względu na mało przestrzeni na instalacje). Być może gdyby oprócz kolumn od Heco podczas przesłuchu grałby center i sub to Aurory miałyby większe szanse na rywalizacje z Pylonami? Co sądzicie w takim przypadku? Jeśli w budżecie możecie zmieścić Pylony lub kino 5.1.2 co byście wybrali? Będziemy w większości oglądali filmy, telewizje i okazjonalnie grali w gry i puszczali muzykę. Salon ma ok. 35m². -
Najlepsza wtyczka to British plug... Aczkolwiek na kontynencie też były nawet z uziemieniem.
-
-
Ostatnio poruszane tematy