-
Ostatnie posty
-
Przez il Dottore · Napisano
Dzięki. Jaki symbol tych surroundów Yamaha? -
Dzięki za odpowiedź. Wlasnie to moje Michi niby nie jest złym wzmacniaczem ale wiem , że jesli zdecyduje się na zakup kolumn to przyjdzie mi wymienić wzmacniacz. Zaraz zacznę szukać jakiego mcintosh 12000. Nie wiem czy zaczynać całą zabawę od nowa. Może na ten moment same Subwoofery by coś nowego wniosły do mojego zestawu. Pewnie postaram się gdzies posłuchać na zywo Sopra 3. Jak poczuje, że jest to, czego szukam to pewnie prędzej czy pozniej kupię .
-
Pewno to, bo już głupiej nie idzie wcisnąć… https://www.olx.pl/d/oferta/focal-sopra-no-3-para-hiend-mozliwa-wymiana-CID99-ID16TCL3.html
-
Nabyłem sopra 3 dwa tyg temu. Wcześniej miałem Fyne Audio f702 oraz Diora Chors 7. Jest przepaść między tymi kolumnami pod każdym względem (a już na pewno gabaryty i jakość wykonania). Grają u mnie z Mcintosh c53, MC462, Primaluna DAC oraz dwoma subwooferami REL s510 (dla wyrównania basu przez trudne pomieszczenie). Słuchałem tych kolumn u gościa z Twoim wzmacniaczem i brzmiały tragicznie. Ale moim zdaniem bankowo przez TRAGICZNE umiejscowienie kolumn (na olx znajdziesz jego ogłoszenie).
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy