-
Ostatnie posty
-
Wykonanie 2 Koncertu Brandenburskiego pod dyr. Karla Richtera zostało umieszczone na złotym dysku sondy Voyager w 1977 i wysłane w kosmos, żeby ufoludki mogły się zapoznać z naszą twórczością....😉. Czy to wystarczająca rekomendacja nagrania? Nie wiem ale polecam posłuchać wszystkich koncertów. Natomiast 3 dni temu jakiś Japończyk zapakował kilka plyt z tej serii wykonań Bacha w samolot i wysłał do Skórzewa, żebym ja mógł się też zapoznać 😁. Jakość wydawnicza po prostu powala! Jakość nagrań - kryształ! Jak powiedział jeden z bohaterów serialu "1670": późny barok rządzi!!! 🤘 KARL RICHTER, MUNCHENER BACH-ORCHESTER - J.S.Bach, Koncerty Brandenburskie (nr 1, 2 i 3), wydanie SHM-SACD (single layer), 2011 Archiv Produktion/UniversalClassics & Jazz. Na osobnej plycie kolejne Koncerty.
-
Przez CatchMe8911 · Napisano
Namówiliście i rzeczywiscie ... Lehmann Linear wystarczył aby w porównaniu do Chorda różnica była na tyle znaczna aby zmienić wzmacniacz z Chordem te słuchawki graja super ... ale dopiero z Lehmannem mam wrazenie, ze niczego mi w tym polaczeniu nie brakuje - na plus z pewnoscia scena i kontrola basu :) -
Przez Jacek kowal · Napisano
Dziękuję za odpowiedź natomiast zależy mi też na regulacji basu poza tym cxa81 napewno sobie zostawię i od czasu do czasu będę przepinal z jednego na drugi. Chodzi mi o to czy ten vincent będzie się dogadywał z moimi r700 brzmieniowo czy nie lepszy np. był by vincent 237mk2 . Wytłumacz mi też proszę co to znaczy że vincent będzie grał łagodniej i bardzo dynamicznie? -
Co znaczy lepiej? Lepiej dla Ciebie? Ok. Raczej zagrało to po prostu inaczej, a nie lepiej. Ale bzdura
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy